Fen Fakültesi Kariyer Gelişimi ve Danışmanlığı Komitesinin Düzenlediği " Yurtdışı Kariyer Deneyimleri " Konulu Etkinlik Yapıldı
23 Haziran 2021 | 14:31

Fakültemiz tarafından 31 Mayıs 2021 tarihinde saat 18:30’da Fen Fakültesi Kariyer Gelişimi ve Danışmanlığı Komitesi Etkinliği-2 kapsamında düzenlenen "Yurtdışı Kariyer Deneyimleri" konulu etkinlik, University of California San Diego Öğretim Üyesi Sayın Assist. Prof. Dr. Gülçin PEKKURNAZ, Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Ekin ÖZMAN, University of Arizona Sayın Dr. Elif Beklen BARTO, Haymarket Publishing personeli Sayın Dr. Özge ÖZKAYA’nın katılımlarıyla ve Fakültemiz Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Mine TÜRKTAŞ ERKEN’in moderetörlüğünde gerçekleştirilmiştir. Konuşmacılar katılımcılardan gelen yurtdışında kariyer ile iligli soruları cevaplamışlardır.